دوره 8، شماره 1 - ( دوره‌ی 8، شماره‌ی 1 1396 )                   جلد 8 شماره 1 صفحات 59-57 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران. ، moosavi.za@gmail.com
چکیده:   (7879 مشاهده)

سردبیر محترم

انجمن بین‌المللی پوست و زیبایی با هدف گردهمایی متخصصین پوست، جراحان زیبایی و دست‌اندرکاران صنعت زیبایی جهت ارتقای علمی این گروه در سال 1995 تأسیس شد. این انجمن سالیانه کنگره‌هایی برگزار می‌نماید. دوازدهمین کنگره‌ی بین‌المللی پوست و زیبایی (12th World Congress of Cosmetic Dermatology) 6-4 ماه می 2017
(16-14 اردیبهشت 1396) در بنگلور هند برگزار شد. حدود 4000 نفر در این کنگره  شرکت کردند و حدود هفتاد نفر از سایر کشورها در اجرای برنامه‌ها مشارکت و 50 مؤسسه و شرکت نیز با این کنگره همکاری داشتند.

بنگلور که در جنوب کشور هندوستان قرار گرفته، مرکز ایالت کارناتاکای هند است، 5/8 میلیون نفر جمعیت دارد و سومین شهر پرجمعیت هند است. این شهر به شهر IT هند معروف است. شهری دانشگاهی با 85 دانشگاه علوم و فنی و 35 دانشگاه علوم پزشکی که این کنگره در مرکز همایش‌ها در منطقه‌ی دانشکده‌ی کشاورزی برگزار شد. امکانات مرکز همایش‌ها متناسب با نیازهای کنگره نبود لذا سالن‌های موقتی را طراحی و در اختیار پنل‌ها قرار داده بودند.

برنامه‌های متنوعی اعم از جراحی و درمانی در قالب سمپوزیم، پنل، ویدئو کورس، کارگاه و نیز جلسات انجمن‌های خواهر (sister society) از چند کشور ازجمله ایران پیش‌بینی شده بود. موضوعات مطرح‌شده را می‌توان در دو بخش کلی جراحی و غیرجراحی (عمدتاً درمانی) تقسیم‌بندی نمود.

در بخش زیبایی و جراحی مباحثی ازقبیل انواع لیزر، کاربرد و عوارض آن، فیلرها، اولتراسوند، استم‌سل  در درماتولوژی، PRP، کاربردهای رادیوفرکانسی، کشت مو و جراحی‌های ترمیمی مطرح شد. در بخش بالینی مباحث شایع یا مورد توجه مانند ویتیلیگو، هیرسوتیسم، ملاسما، هایپرهیدروزیس و هیدرادنیت سوپراتیو مطرح شدند.

یک بخش جالب Quiz برای رزیدنت‌های پوستی بود که طی آزمون‌های قبلی در چند کشور برای مراحل نهایی انتخاب شده بودند. با تلاش انجمن پوست ایران جلسه‌ی sister society ایرانیان در روز سوم تشکیل شد و تعدادی از شرکت‌کنندگان غیرایرانی نیز در این جلسه حضور یافتند.

هیأت‌رئیسه متشکل از آقای دکتر علی اصیلیان و خانم دکتر فریده جوکار بود. شش سخنران به بررسی عناوین متنوع پرداختند: اثر تتراسیکلین موضعی در تقویت اثر NBUVB در درمان ویتیلیگو توسط دکتر فریده جوکار از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بررسی اثر کرم موضعی تهیه‌شده از هسته‌ی انگور در ترمیم زخم که در بخش پوست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توسط دکتر زهرابیگم موسوی انجام شده بود، اثر نوردرمانی کم‌توان در آلوپسی اندروژنتیک تحت درمان با مینوکسیدیل توسط دکتر سمانه مظفرپور فارغ‌التحصیل بخش پوست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مقایسه‌ی میکروپانچ بلفاروپلاستی با بلفاروپلاستی در جوان‌سازی پلک بالا توسط دکتر بهزاد بافنده، اثر اتیل وانیلات موضعی در تقویت اثر NBUVB در درمان ویتیلیگو مطالعه‌ی تصادفی، دوسو کور، پلاسبو کنترل توسط دکتر محمدرضا نمازی از بخش پوست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مقایسه‌ی جراحی زیبایی ـ ترمیمی با جراحی زیبایی توسط دکتر الیاس سلیمی و درمان ملاسمای مقاوم به درمان با لیزر CO2 در بیش از شش هزار بیمار توسط دکتر محمد رادمنش از بخش پوست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز.

علاوه‌بر این جلسه در بخش‌های دیگر دکتر فرهاد هنجی به‌عنوان سخنران مدعو حضور فعال داشتند. در این کنگره نیز  تسهیلات تورهای سیاحتی و برنامه‌های جانبی شبیه به سایر کنگره‌ها پیش‌بینی شده بود.

متن کامل [PDF 184 kb]   (1042 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1396/4/31 | پذیرش: 1396/4/31 | انتشار: 1396/4/31

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.