دوره 4، شماره 1 - ( 1-1392 )                   جلد 4 شماره 1 صفحات 60-49 | برگشت به فهرست نسخه ها

Zartab H, Faniyan F, Variji Z, Rajabi Estarabadi A, Firooz A. Treatment of cellulite and local obesity using acoustic wave therapy: Reporting 3 cases and used protocol. jdc 2013; 4 (1) :49-60
زرتاب حامد، فانیان فریال، وریجی زینب، رجبی استرآبادی علی، فیروز علیرضا. درمان سلولیت و چاقی موضعی با امواج آکوستیک (AWT): معرفی سه بیمار و پروتکل استفاده‌شده. پوست و زیبایی. 1392; 4 (1) :49-60

1- مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام، دانشگاه علوم پزشکی تهران
2- مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، firozali@sina.tums.ac.ir
روش‌های مختلفی برای درمان چاقی موضعی و سلولیت وجود دارد که شامل روش‌های تهاجمی و غیرتهاجمی هستند. به‌دلیل عوارض جانبی بسیار کمتر، تمایل به استفاده از درمان‌های غیرتهاجمی رو به افزایش است. یکی از این درمان‌های رایج، درمان با امواج آکوستیک (acoustic wave therapy) یا shock wave therapy (SWT) است. SWT علاوه‌بر درمان سلولیت، در مواردی دیگری نیز مفید شناخته شده است. در این مقاله، ما ضمن معرفی اجمالی این فناوری، پروتکل مورد استفاده و نتایج درمان سلولیت و چاقی موضعی با دستگاه Cellactor®SC1 در سه بیمار خانم دارای شاخص توده‌ی بدنی (Body Mass Index [BMI]) طبیعی را شرح می‌دهیم.
نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1391/10/27 | پذیرش: 1391/12/27 | انتشار: 1392/4/15