دوره 7، شماره 2 - ( تابستان 1395، دوره‌ی 7، شماره‌ی 2 1395 )                   جلد 7 شماره 2 صفحات 119-115 | برگشت به فهرست نسخه ها

Rezanejad A A, Sobhan M R, Gsemi Basir H R, Ansar A. Angiolymphoid hyperplasia with eosinophilia: Report of a pregnant case. jdc 2016; 7 (2) :115-119
رضانژاد علی‌اصغر، سبحان محمدرضا، قاسمی‌بصیر حمیدرضا، انصار اکرم. هیپرپلازی آنژیولنفوئید با ائوزینوفیلی: گزارش یک مورد در بارداری. پوست و زیبایی. 1395; 7 (2) :115-119

1- گروه پوست، دانشکده‌ی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان ، dr.rezanejad@chmail.ir
2- گروه پوست، دانشکده‌ی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان
3- گروه آسیب‌شناسی، دانشکده‌ی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان
4- گروه پوست، دانشکده‌ی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان، همدان، ایران؛ مرکز تحقیقات پسوریازیس، دانشگاه علوم پزشکی همدان

هیپرپلازی آنژیولنفوئید با ائوزینوفیلی(angiolymphoid hyperplasia with eosinophilia  [ALHE])یا همانژیوم اپی‌تلیوئید یک بیماری نادر است که ضایعات آن بر اثر تکثیر عروقی خوش‌خیم در درم و بافت زیرجلدی ایجاد می‌شوند. این بیماری در سنین جوانی تا میان‌سالی شایع‌تر بوده و خانم‌ها را بیشتر مبتلا می‌کند. ضایعات آن به‌صورت پاپول، پلاک یا ندول‌های منفرد یا متعدد قرمز رنگ می‌باشد که بیشتر ناحیه‌ی سر و گردن را درگیر می‌کند. علت این بیماری مشخص نشده است. ALHE به درمان‌های توصیه‌شده ازجمله جراحی مقاوم است و تمایل به عود در ضایعات درمان‌شده نیز بالا می‌باشد. این مقاله به معرفی یک خانم 38 ساله‌ی باردار می‌پردازد که با پاپول و ندول‌های متعدد در ناحیه‌ی پشت گوش و پس‌ سری سمت چپ مراجعه نموده و تشخیص آسیب‌شناختی ALHE برای او تأیید شد.

نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/6/28 | پذیرش: 1395/6/28 | انتشار: 1395/6/28