دوره 13، شماره 3 - ( دوره 13، شماره 3 1401 )                   جلد 13 شماره 3 صفحات 190-183 | برگشت به فهرست نسخه ها

Sayyahfar S, Yazdani Hamid F. Skin mamfestation of monkey pox: A review. jdc 2022; 13 (3) :183-190
سیاح‌فر شیرین، یزدانی حمید فاطمه. مروری بر آبله میمون و بررسی تظاهرات پوستی آن. پوست و زیبایی. 1401; 13 (3) :183-190

1- مرکز تحقیقات عفونی کودکان، پژوهشکده ایمونولوژی و بیماری‌های عفونی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران
2- واحد علوم دارویی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران ، f.yhamidi@gmail.com
شیوع مجدد آبله میمون این نگرانی را برانگیخته که ویروس آبله میمون، پتانسیل بالایی برای شیوع بیماری‌های مشترک انسان و حیوان و ایجاد یک همه‌گیری جدید را دارد. تحقیقات میدانی زیادی، توسط کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و بهداشت عمومی آفریقا، در طول پاندمی‌های قبلی انجام شده و این نتایج می‌تواند در شیوع فعلی ما را یاری کند. با این حال تظاهرات بالینی غیرمعمول، اهمیت بالایی برای تشخیص بیماری دارد. علاوه‌بر این، عفونت‌های ناشی از ویروس آبله در مقایسه با آبله میمون، علائم پوستی مشترکی دارند که زودهنگام بروز می‌کنند. این تظاهرات پوستی ممکن است مربوط به دوره‌های انتقال باشند و می‌توانند جای زخم را برجای بگذارند بنابراین، متخصصان پوست نقش اساسی در شناخت و تشخیص عفونت‌ها، آموزش و آماده‌سازی کارکنان مراقبت‌های بهداشتی برای تشخیص زودهنگام موارد و سویه‌های جدید آبله میمون ایفا می‌کنند.

نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1401/9/29 | پذیرش: 1401/8/15 | انتشار: 1401/8/15