دوره 14، شماره 4 - ( دوره 14، شماره‌ 4 1402 )                   جلد 14 شماره 4 صفحات 220-215 | برگشت به فهرست نسخه ها

Nourizadeh M, Fattahi M. Mini review on Methotrexate for inflammatory skin disorders in pediatrics according to consent management protocols. jdc 2024; 14 (4) :215-220
نوری‌زاده مریم، فتاحی مهسا. مروری کوتاه بر تجویز متوترکسات در بیماری‌های التهابی پوست اطفال براساس دستورالعمل‌های درمان توافقی. پوست و زیبایی. 1402; 14 (4) :215-220

1- مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران ، mnourizadeh80@gmail.com
2- مرکز طبی کودکان، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
متوترکسات (MTX) یک داروی آزاد و در دسترس است. با این حال، صرف‌نظر از مصرف گسترده به‌صورت آف‌لیبل، FDA مصرف MTX را برای بسیاری از بیماری‌های التهابی پوستی در اطفال؛ مانند مورفه‌آ، پسوریازیس، درماتیت آتوپیک و آلوپسی آره‌آتا تأیید نکرده است. به دلیل فقدان توصیه‌های درمانی، برخی از پزشکان ممکن است برای استفاده از MTX به‌صورت آف‌لیبل تردید داشته باشند. هم‌چنین در این شرایط توصیه مصرف این دارو در گروه اطفال بسیار دشوارتر است. مطالعه حاضر به‌منظور بررسی استفاده از MTX برای درمان اختلالات التهابی پوست کودکان انجام شده است.
توصیه‌های مبتنی‌بر شواهد و استفاده ایمن و موفقیت‌آمیز از MTX برای جمعیت اطفال، ممکن است رهنمود ارزشمندی برای استفاده از این داروی قدیمی در رژیم درمانی بیماری التهابی پوست اطفال باشد.
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1402/12/27 | پذیرش: 1402/11/15 | انتشار: 1402/11/15